29 d’oct. 2010

Iniciem el camí

Avui iniciem un camí amb aquest bloc de l'Alcalde, una eina informativa municipal que desitjo que pugui ser del vostre interès. Es la meva voluntat poder compartir amb tots vosaltres el dia a dia de l'Ajuntament i de les gestions i projectes que dur a terme. A Martorelles tenim un bon teixit de blocs informatius de particulars i associacions que comparteixen amb nosaltres informació, activitats, opinions, etc. Però potser mancava davant de les queixes de molts ciutadans i ciutadanes, un altre mitjà informatiu que complementi la web municipal, la revista municipal i les notícies que apareixen a la premsa. El bloc és una bona eina informativa sempre que s'alimenti de forma continuada i permeti a la gent que el visiti una informació útil.
 
Aquest bloc no és definitiu, sobre la marxa intentarem millorar-ho, també gràcies a les aportacions i suggeriments que vosaltres ens feu arribar. 
 
Es molt important una bona comunicació institucional i hem de ser autocrítics ja que aquest Ajuntament mai s'ha distingit per donar una bona informació als seus ciutadans i ciutadanes. No hauria de ser gaire complicat ja que són una població petita en extensió i habitants, però fins a l'actualitat aquest Ajuntament no ha trobat aquesta solució. I tenim l'obligació i el deure de tindre ben informats a la gent a la qual representem, que siguin coneixedors dels temes que els afecten, de les inversions que amb els seus diners es realitzen, de que puguin opinar i discutir la nostra gestió.  Per això l'importància d'una bona informació.

Espero que aquest bloc pugui col.laborar en aquest buit informatiu que fins ara el nostre Ajuntament tenia.

Salutacions,



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada