30 d’oct. 2010

Ple extraordinari de l'Ajuntament

El proper dimarts dia 2 de novembre, a les 12 h., es reunirà el Ple de l'Ajuntament de Martorelles en sessió extraordinària amb el següent Ordre del Dia:

* Sorteig membres de les meses electorals per a les eleccions autonòmiques del 28 de novembre de 2010.

* Aprovació provisional de modificació de les Ordenances Fiscals reguladores dels tributs municipals per a l'exercici 2011.

Comentar-vos que el motiu de l'horari no habitual del Ple és degut a que a més del Secretari que assisteix obligatòriament als Plens, han d'assistir diversos funcionaris per realitzar el sorteig dels membres de les meses electorals i fent-lo dintre d'horari laboral estalviem el pagament d'hores extres i no perjudiquem als treballadors i treballadores obligant-los a vindre fora de la seva jornada laboral.

També aprofitem per aprovar les ordenances fiscals que són d'aplicació obligatòria a partir de l'u de gener de 2011 (IBI, IAE, escombraries, aigua, vehicles, etc), les quals degut a la greu situació econòmica queden congelades. No hi haurà cap tipus d'increment en relació a les aprovades pel 2010.

Abans del proper Ple Ordinari previst pel dia 29 de novembre a les 20:30 h. i en el qual aquest Ajuntament té previst aprovar inicialment el Pressupost Municipal 2011, es farà un altre Ple Extraordinari per aprovar uns convenis, projectes i modificació Pressupost 2010, que per la seva urgència no poden esperar al Ple Ordinari de final de mes. En aquest cas l'horari serà a les 20 h. Us informaré en breu sobre el dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada