14 de des. 2010

Presentació del Pla Local d'Habitatge

El proper divendres dia 17 de desembre a les 19 h., tindrà lloc l'acte de presentació a la població del PLA LOCAL D'HABITATGE DE MARTORELLES, acte que es realitzarà al local de l'Escola Orfeònica de Martorelles (Av. d'en Piera, 88).

El Pla Local d'Habitatge és un document que parteix d'un anàlisi de la situació de l'habitatge al municipi, i defineix les estratègies a efectes de promoure en relació al sòl  i al sostre residencial, per un periode de temps, que en el cas de Martorelles es preveu en sis anys a partir de la data de la seva aprovació.

Amb ell es pretén donar resposta a la demanda interna d'habitatge al municipi. Cobrir les necessitats d'habitatge per emancipació i evitar la marxa dels joves del poble. Procurar un correcte desenvolupament del mercat de l'habitatge . Detectar possibles àrees susceptibles de transformació, creixement o millora vinculades al desenvolupament del municipi, que permetin obtenir nous habitatges, terrenys dotacionals, i que possibilitin la promoció pública d’habitatges. Impulsar la millora i rehabilitació d’habitatges buits per ampliar l’oferta de lloguer al municipi i evitar la marxa a altres poblacions veïnes.

Personalment crec que és molt interessant per a la població i sobretot per al jovent amb espectatives d'un futur habitatge aquest acte informatiu i de participació.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada