14 de febr. 2011

Visita a Martorelles de l'Hble. Conseller d'Empresa i Ocupació

El passat divendres dia 11 de febrer van rebre la visita a Martorelles de l'Hble. Sr. Francesc Xavier Mena, Conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. També el va acompanyar en la seva visita el nou Director General d'Indústria, el Sr. Joan Sureda i el nou Delegat Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, el Sr. Salvador Jorba.

El motiu de la visita era participar en l'acte d'inauguració del nou enllumenat públic del nostre Polígon Industrial, inversió d'un milió d'euros amb 400 punts de llum i la reforma de les rotondes. També ens van poder reunir durant una hora i mitja amb una quarantena d'industrials de la zona, els quals van poder cursar preguntes al Conseller i al Director General d'Indústria. Abans d'aquesta reunió, van demanar al Conseller que es pogués reunir una estona amb els treballadors de VALEO que es troben en vaga a les portes de la factoria.

Personalment puc dir que he descobert a un Conseller molt receptiu amb les demandes dels nostres industrials, molt coneixedor dels problemes i amb unes idees molt clares en política industrial i d'ocupació. Esperem que molt aviat poguem tornar a gaudir de la seva visita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada