12 de juny 2011

Es constitueix el nou Ajuntament

El dissabte va tindre lloc l'acte de constitució del nou Ajuntament per aquesta nova legislatura. Només fa faltar la presència del regidor Ramón Galí (MAPM), el qual per un problema familiar no va poder assistir. No obstant en breu s'incorporarà al nou Consistori.

El nou Consistori estarà format per 11 regidors i regidores que van resultats elegits en les darreres eleccions municipals del dia 22 de maig com segueix:


Per UNITS per MARTORELLES:
Romuald Velasco López, Margarita Casanovas Cejuela, Montserrat Pugés Mañosa i Oliver Aguilera Soriano
Per CONVERGÈNCIA i UNIÓ:
Jaume Mampel Comadran, Marc Pertiñez Romagosa i Josep Defaus Puig
Per MÉS ACCIÓ per MARTORELLES:
Ramón Galí Picó
Per PARTIT dels SOCIALISTES de CATALUNYA:
Assumpta Pastor Torres
Per INICIATIVA per CATALUNYA-VERDS-ESQUERRA UNIDA i ALTERNATIVA:
Juan Francisco García Caba
Per ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA:
Marc Candela Callado

En aquest Ple de Constitució es va procedir a l'elecció del nou Alcalde de Martorelles, votació que va donar com resultat la meva elecció.

Es una legislatura complicada per la continuïtat de la crisi econòmica i per això hem d'enfocar els nostres esforços en la lluita envers l'atur així com mantindre els serveis necessaris per atendre a les persones amb més necessitats degut a les retallades que altres Administracions superiors han dut a terme.

Això requerirà el màxim consens entre totes les forçes polítiques, equip de govern i oposició, per treballar conjuntament per donar resposta a la ciutadania i als seus problemes.

Més participació i més transparència seran també altres actuacions previstes pel nou Ajuntament.

En els propers dies ampliarem informació sobre el nou Ajuntament, cartipàs així com les actuacions a dur a terme.

Moltes gràcies a totes aquelles persones que ens van acompanyar en l'acte que va deixar petita la Sala de Plens del nostre Ajuntament.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada