Biografia

Vaig nèixer un 31 de desembre de 1968 a Martorelles (Vallès Oriental) i quasi sempre vinculat al barri de Can Sunyer, un barri que em va veure crèixer i en el qual he passat 30 anys de la meva vida. Un barri en el qual aquest 2010 iniciem les intervencions previstes dintre de la Llei de Barris, cosa que m'omple d'orgull al poder ser l'Alcalde que ho comença.

Vaig cursar els meus estudis al CEIP SIMEO RABASA de Martorelles per després continuar al FP MOLLET DEL VALLES,  cursant els estudis administratius. Per raons personals no vaig poder finalitzar els estudis universitaris per incorporar-me al mercat laboral, situació que ara intento corregir cursant els estudis a l'Universitat Oberta de Catalunya.

Visc amb la Maria, la meva parella des de l'any 2000 i tinc una filla, la Marina, de 6 anys (que vell em sento...). El dia a dia d'Alcalde és complicat i dur, més en l'actual situació de crisis ja que afecta a molts veïns i veïnes i no tens la vareta màgica per resoldre tots els problemes, però tindre una familia que et recolça i t'espera a casa ajuda molt.

Soc Alcalde de Martorelles des de el 19 de juny de 2009, malgrat ja tinc una dilatada experiència de regidor que es remonta a finals de 1996. La feina d'Alcalde és dura i complicada però no em fa por, és un repte intentar canviar l'imatge que la ciutadania té dels polítics i el poder desmostrar que amb ganes i treballant es poden fer moltes coses. Potser no a tothom li agradarà el que facis, però ho fas amb voluntat de millorar el teu poble i ajudar al màxim de persones que requereixen la teva ajuda. Això si, un dia tot això s'acabarà i el millor premi que pots rebre és la salutació dels teus veïns i veïnes i la tranquilitat d'haver fet una bona feina.