11 de nov. 2010

Pla ocupacional de la Mancomunitat del Galzeran

El dia 15 de novembre començarà el segòn pla ocupacional de la Mancomunitat del Galzeran, mancomunitat que agrupa els municipis de Sant Fost de Campsentelles, Martorelles i Santa Maria de Martorelles. Aquest pla ocupacional es realitza dintre del Pla Projecte Impuls de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta ocasió s'ocuparà a 16 persones aturades dels tres municipis (6 persones seràn de Martorelles) durant sis mesos al 70% de la jornada amb formació inclosa. Aquestes persones seran formades com treballadors/es forestals i s'ocuparan de mantindre els espais públics municipals com les zones verdes, forestals i zones ajardinades. S'ubicaran fisicament a la nau de la Guardia Urbana del carrer Comerç.

Les persones contractades seran un encarregat/ada, un auxiliar administratiu/a, dos xofers-peons, dos paletes i deu peons jardiners. Es signarà un conveni de col.laboracio amb l'ADF La Conreria per a la cessió durant el pla d'un dels seus vehicles.

A Martorelles està previst entre altres actuacions el manteniment del Parc de la Verneda, desbrossar la riera de Can Sunyer, netejar de canyes el Torrent de les Licorelles, treballs als parcs municipals, netejar el solar municipal del carrer Canigó, ajudar a la brigada de jardineria municipal a treure les soques mortes i plantar nous arbres i altres feines que puguin aparèixer sobre la marxa.

Una nova oportunitat de donar feina i formació als aturats i aturades gràcies a la mancomunitat de serveis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada