12 de des. 2010

Fira de Nadal

Ahir dissabte vàrem celebrar una nova edició de la Fira de Nadal a Martorelles. Ens va acompanyar el dia i també una bona afluència de visitants que van poder gaudir dels actes i actuacions que gràcies a la col.laboració dels botiguers, entitats, associacions i el propi Ajuntament van preparar per aquesta ocasió. Les nostres botigues i negocis van sortir a l'Avinguda d'en Piera en una jornada festiva convertint aquesta avinguda en un passeig pels vianants que van poder conèixer i adquirir una diversitat de productes. El dia també va incloure una programació d'activitats durant tot el dia. Una exhibició de la Banda dels Armats i Majorettes de Martorelles. L'Escola Orfeònica ens va oferir un repertori de cançons i també van poder gaudir d'una actuació sardanista a càrrec de la Colla Espiga d'Or de la Joventut Sardanista de Martorelles. Un contacontes pels més menuts a càrrec de l'Ateneu Martorellesenc i com no ja consagrada desfilada de modes que cada any gaudeix de més públic. Martorelles Jove va organitzar un concurs de la millor paradeta del Nadal i l'Escuderia Martorelles va preparar una cursa virtual de motocrós. L'Associació de Veïns Zona Centre va organitzar un bescanvi de joguines, l'AMPA Les Pruneres van preparar uns tallers infantils i degustació de plats preparats pels pares i mares i el Grup de Voluntaris l'Abraçada va organitzar un taller de pressebres i venda d'objectes per financiar les activitats que desenvolupa. La Guardia Urbana va preparar un circuit d'educació viària per fer conèixer als més petits les normes de circul.lació. També es van organitzar diversos sortejos i col.laboracions amb la Marató de TV3. Per finalitzar aquest dia es va repartir una xocolatada per a tothom.

Novament donar les gràcies a tots els que vau col.laborar amb la Fira de Nadal ja que sense la vostra col.laboració aquesta fira no seria una realitat. També felicitar a la Regidoria de Promoció Econòmica i als treballadors de la mateixa per haver organitzat un any més aquesta fira de la qual tots podem gaudir.

Personalment crec que durant l'any es podria tancar el centre de l'Avinguda d'en Piera en alguna ocasió més per fer sortir les nostres botigues al carrer, recuperar aquesta zona pels vianants i poder gaudir d'actuacions i actes de les entitats i associacions que tenim la sort de tindre al poble. Aqui deixo la proposta...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada