2 de des. 2010

Remodelació Celler de la Masia

Demà a les 9 h. es farà l'obertura del segòn sobre del procediment de licitació de les obres de remodelació del Celler de la Masia. S'han presentat un total de 19 empreses. La setmana vinent ja tindrem l'empresa guanyadora i una vegada aportin la documentació requerida en el plec de condicions podrem passar a signar el contracte.

Recordar que aquesta obra està financiada en un 50% pel FEDER i consisteix en la remodelació del Celler, mantenint la seva arquitectura i respectant la part patrimonial. Aquest edifici es convertirà en una sala polivalent en la qual es podran realitzar exposicions, concerts, teatre, xerrades, etc.

S'enderrocarà el galliner, el qual es un afegit sense valor patrimonial, i es construirà un nou edifici que formarà part de la regidoria de joventut a més de turisme a efectes de poder promocionar el municipi, ser una porta al Parc Serralada Litoral i patrocinar també la D.O. Alella.

Les obres començaran abans de les dates nadalenques. S'està preparant a nivell informàtic una simulació de com serà aquest edifici internament així de com quedarà el seu entorn a efectes de fer una presentació a la població.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada